Jay Ajayi (1.83)
30 september, 2018
The Eagles snor med sig poäng från Vitality Stadium
1 oktober, 2018

Derby i Santiago (1.80)

I Chile håller serien att gå mot sitt slut. 7 matcher kvar att spela. Då ställs två antagonister och bland de största klubbarna i Chile mot varandra. Universidad de Catolica mot Colo Colo.

Catolica ligger i skrivande stund 1a. Endast två poäng framför 2an Concepcion. Colo Colo står för en ganska bedrövlig säsong med deras mått mätt. Men i matcher då det gäller så är man störst och bäst (tyvärr).

Colo Colo komme ring klättra i tabellen men i denna match ligger motivationen i att förstöra för en av sina antagonister. Colo colo som erfarenhetsmässigt har Chiles bästa trupp har inte lyckats alls att motivera varandra och ta de viktiga pinnarna som behövs. Men när föredetta landslagsmän ställs i en viktig match som är 90 minuter brukar man kunna hitta motivationen. Lägg därtill att Colo Colo alltid får domarfördelar.

Colo Colos trupp består av bland annat Valdivia, Paredes, Lucas Barrios osv. Motiverar man dessa män så är inget lag kapabelt att hänga med. Det har de bevisat i copa libertadores inte minst mot bättre motstånd än vad vi kan finna i ligan.

Jag finner värde i Colo colo att vinna en halvlek till 1.83! (Man finner spelet under fliken ”specialare”

Vi får se om gammal är äldst.