Derby i Santiago (1.80)
30 september, 2018
Det uppskjutna kaffet i Neapel. Inför Napoli vs Liverpool. – BIRRO
3 oktober, 2018

The Eagles snor med sig poäng från Vitality Stadium

Måndag och ofta lite skralare utbud, även så idag. Men ser mig hitta värde i ett spel idag, inte speciellt ofta jag stannar till i Premier League av den anledningen att oddsen ofta sitter helt rätt o det är svårt att hitta ett spel man ser bra värde i.

 

AFC Bournemouth- Crystal Palace FC, Palace asian +0,5 till oddset 1,68 frinns att hämta hos Bet365 Spelstopp: Måndag 21:00

Spelet betyder alltså, att vi får seger om Palace tar minst en poäng med sig hem från dagens bortamatch. Bournemouth har gjort det väldigt bra tidigare år med en smal ekonomi, man har dessutom kunna charma tittarna med ett fint passningsspel. Även i år har laget gjort det helt okej när man exempelvis slog Leicester på hemmaplan med 4-2. Men senast förlorade man med 4-0 mot ett formsvagt Burnley.

Tar man en titt på Palace har vi sett en Zaha i toppform men också solida försvarsinsatser gång på gång och det tror jag kommer bli avgörande idag. Det som är intressant inför dagens möte är deras tidigare matcher mot varandra, där vi kan se följande:

AFC B 2 – 2 CP

CP 2 – 2 AFC B

AFC B 0 – 2 CP

CP 1 – 1 AFC B

CP 1 – 2 AFC B

Så senast Bournemouth slog Palace är alltså 2a februari 2016 och idag förlängs sviten.

Lycka till!