Det uppskjutna kaffet i Neapel. Inför Napoli vs Liverpool. – BIRRO
3 oktober, 2018
Toppmatcher och bra spel i Champions league, onsdag. – Monsieur
3 oktober, 2018

SSL – Skrällchans ikväll

Inledningsvis har resultaten blandat och gett här på bloggen, tycker vi varit rätt ut i nästa alla matcher och det vänder förr eller senare till framgång. så ser framtiden som väldigt positiv än så länge. Detta leder oss till dagens spel:

Linköping – Kalmarsund, Kalmarsund +2,5mål @1,83 hos BET365

Linköping har kommit igång och så även eminenta Max Wahlgren. Efter att laget började med en förlust har man nu tre raka segrar, men kikar man närmre har dom inte spelat speciellt bra och mött medelmåttiga lag (Höllviken, Jönköping och Mullsjö). Man har vunnit med liten marginal i dessa utom mot Jönköping som måste kallas som det sämsta laget i serien just nu. Segrarna finns alltså i Linköping men inte mot något vidare motstånd, även om premiären var länge sedan nu förlorade man med 9-1 mot ett Växjö.

 

På andra sidan ser vi Kim Nilssons Kalmarsund, superstjärnan öser in poäng redan direkt från start. Kalmarsund har också börjat helt okej resultatmässigt med segrar över Jönköping och Mullsjö. Man har sett bra ut i samtliga matcher man spelat och tappar inte matcher utan dom avgörs i tredje perioden. Det är precis den anledningen som gör att jag tror att spelet går in. Sen har man ju alltid Kim, skulle han vara på spelhumör vinner man nog detta till och med.

Kalmarsund till +3,5 finns hos SVS till @1,61 (För den som vill köra med extra trosor. )

Karlmarsund seger finns till @4,75 hos SVS (För den som vill köra utan kalsonger)

 

Lycka till!