Toppmatcher och bra spel i Champions league, onsdag. – Monsieur
3 oktober, 2018
Det gamla storlaget löser seger
5 oktober, 2018

SSL – Målkalas i Umeå

Vilken dag det blev igår, Kalmarsund vann matchen mot Linköping som jag förutspådde. Kim Nilsson är tillbaka med besked och det ska bli väldigt kul att följa Kalmarsund. Hoppas några av er vågade köra utan kalsonger och på rak seger till 4,75. Med det sagt tar vi oss till dagens drabbning.

IBK Dalen – IBK Örebro, Över 11,5 mål finns till @1,90 hos BET365 spelstopp: 19:00 Torsdag

Dalen har spelat strålande inledningsvis och öser in mål i varje match. Alexander Hedlund förtjänar en liten extra hyllning då grabben på 22 år gjort 13 poäng på fyra matcher. Så långt är frid o fröjd i Dalen. Dom kommer vinna idag och det kommer bli en hel del kassar från Umeålaget.

Örebro då, firma Ekengren och Jirebeck har gjort sina poäng men laget radar upp förluster. Visst har man mött bra lag, men det förändras inte ikväll heller. Faktum är att matchen med minst mål i för Örebrolaget är mot Falun där det blir 8-3 till Falun.

3-8
5-9
7-6
8-9

Där har vi Örebros matcher, som alla kan se är det rena målkalaset i baken och så tror jag att det blir idag också. Kan Ekengren och Jirebeck göra några kassar är överspelet hemma tidigt i denna match. Om man vill kan man även lira IBK Dalen över 7,5 mål hos Unibet till @1,93