SSL – Målkalas i Umeå
4 oktober, 2018
Överspel där två offensiva spetsar ställs mot varandra på Selhurs Park.- Monsieur
6 oktober, 2018

Det gamla storlaget löser seger

Vi har hittat en bra form nu på innebandyspelen, så varför inte fortsätta för att hämta hem mer pengar.

Vi alla minns tiden då Magnus Svensson sprang åttor runt alla i Superligan och Warberg var Sveriges bästa innebandylag. Mycket har hänt sedan dess o Warberg spelar numera i Allsvenskan, här tror man att det kan bli ras igenom hela seriesystemet till innebandyklubben inte finns längre. Men nu har innebandyn en stor plats i Hallands län och Warberg är båten med stolthet som ska bära den.

Fagerhult – Warberg, Warberg rak seger @2,00 hos BET365

Warberg har börjat väldigt bra med två segrar och är efter ha sett detta mina favoriter i den södra serien. Segern mot Visby var en väldigt bra värdemätare som borde kunna tagit laget ännu längre fram mot sitt mål, att nå tillbaka till innebandyns finrum. Mattias Kongstad har stått för 4 mål dom inledande två matcherna men det som är intressant med Warberg är att hela laget är en fungerande grupp och vilken kedja än som spelar kan det bli mål.

Fagerhult, helt okej inledning. Kommer med största sannolikhet vara ett mittenlag när vi summerar denna säsong. Har börjat med en seger och en förlust, precis som väntat kommer Fagerhult ha djupa dalar och höga toppar. Med det sagt har jag svårt att se att man slår ett Warberg i form.