Överspel där två offensiva spetsar ställs mot varandra på Selhurs Park.- Monsieur
6 oktober, 2018
SSL- Två spel i samma match
8 oktober, 2018

Fortsatt förtroende för Genoa hemma på Luigi Ferraris. – M

Serie A söndag kl 12.30

Genoa vs Parma. SPEL Genoa rak hemmaseger till 1,83 

 

Genoa  har inett säsongen på ett sprakande sätt och hemma på Luigi Ferrari är man alltid starka. Är nog tredje gången för året jag hittar spelvärde på Genoa hemma och hittills har det renderat i enbart gröna siffror och jag ser ytterst lite som talar för att den trenden ska brytas denna helg.

Med fullt ordinarie lag redo för spel och ligans kanske hetaste forward och än så länge årets nyförvärv i Serie A, anfallaren och polacken Piatek går man in i söndagens match mot Parma med betydligt bättre förutsättningar än gästerna Parma.

Parma som fakiskt också inlett säsongen på ett förvånande bra sätt har mestadels och stundtals enbart burits utav deras två ruskigt formstaka anfallsvapen i form av Inglese och kanske framför allt den pånyttfödde Gervinho. Till den här matchen blir Parma dock tvungna att klara sig utan dessa mer än tongivande herrar då båda har dragit på sig skador som gör att dem missar söndagens match vilket såklart är ett synnerligt massivt avbräck.

Ett Genoa som i grunden är ett bättre fotbollslag, som dessutom är inne i en väldigt fin form mot en krafitgt försvagat Parma i och med avbräcken på Gervinho och Ingelse gör att jag anser att Genoa har betydligt större vinstsannolikhet här än dem 1,83 som oddsen vill göra gällande,

En stabil hemmaseger på Genoa till 1,83 är taget till den här lunchmatchen under söndagen. 

**