Det gamla storlaget löser seger
5 oktober, 2018
Fortsatt förtroende för Genoa hemma på Luigi Ferraris. – M
6 oktober, 2018

Överspel där två offensiva spetsar ställs mot varandra på Selhurs Park.- Monsieur

Premier League lördag kl 16.00 

Crystal Palace vs Wolverhampton. SPEL Över 2,5 mål till 2,17 (!) 

Nog är väl detta odds alldeles för högt satt? Vi talar om två lag som följts noga under säsongsupptakten och som har erkänt ypperligt skickliga offensiva spelare som dessutom vävs in i väl fungerande lagsammansättningar.

Ett Wolves som är lite av årets överraskning såhär långt och ett Palace som alltid hemma på Selhurst Park bjuder på högintensiv fotboll.  Eller, överraskning är kanske fel ord att beskriva Wolves framfart så här långt. Ett portugisiskt ihopvärvat lag regisserat av superagent Jorge Mendez började sprudla flödande fotboll redan förra året i Championsship och det var många som hade höga förhoppningar om att det skulle kunna gå att implementera vidare in i Premier Leauge. Än så länge har man mer än väl godkänt lyckats göra det.

Statistikien senaste matcherna är väl det enda egentligen som talar emot det här spelet. Förvisso brukar statistiken sällan ljuga men i fotboll kan det ibland vara mer komplext än så. Ta Wolves senaste matcher som exempel mot Burnley, West Ham, United och Southmapton.  Samtliga matcher har i resultatkolumnen visat under 2,5 mål men sett till målchanser och intensiten i matchen ska det med normal utdelning täcka överlinan med god marginal.

Väldigt sällan man får så här höga priser på över 2,5-linan när det vankas Premier League-match och när det dessutom är i en match med såhär skickliga offensiva spelare att tillgodose, ja då går det inte att blunda.

Ett Crystal Palace som allt som oftast sätter hög press på hemmaplan mot ett spelskickligt Wolves som flertalet gånger kommer komma att spela sig igenom Palace förstapress och därigenom få stora ytor att attackera på. Palace å sin sida kommer få sina lägen och stundtals få betalt på sina hög press genom Wolves riskabla uppspel. Nej, jag tror vi har väldigt goda chanser till att få se en chansrik tillställning här och med så gott som fullt ordinarie lag är det givet att snegla mot överlinan här.

Över 2,5 mål till 2,17 är taget.

***