Fortsatt förtroende för Genoa hemma på Luigi Ferraris. – M
6 oktober, 2018
Juventus. Turin. Fiat. Petronella Ekroth. – Birro
10 oktober, 2018

SSL- Två spel i samma match

Måste börja med att nämna min form här på Oddsbaren, fyra raka spel har hittat hem och nu vill vi ha mer. Haft svårt att hitta något spel med större värde i helgen. Exempelvis Div1 var svårt att hitta värde i nu när oddsen allt oftare sitter rätt. Men i Superligan har vi återigen hittat ett spel.

Mullsjö – Växjö, Växjö rak seger @2,10 hos BET365 Spelstopp 19:15 Måndag

Växjö har börjat serien med att vinna sina första fyra matcher, nu är tanken att man ska ta rygg på succélaget Dalen. Skulle säga att man har väldigt goda chanser att göra det mot Mullsjö ikväll.  Växjö har varit ett lag som slagits om topp 4a platserna ett tag nu och det finns verkligen härlig kvalité i laget. Denna inledningen är snäppet bättre än vad jag förväntat mig men inte helt oväntat. Man har inte haft det tuffaste motståndet ännu, men nu finns självförtroendet i truppen vilket är perfekt inför dom tuffare matcherna senare.

Mullsjö är ett lag som slåss om att nå slutspel, laget blandar och ger som många andra i mitten av tabellen. Man ska ha med sig att Mullsjö slog Växjö båda gångerna förra året. Det är nog det enda som talar för Mullsjö. Man har vunnit två av sina matcher samt förlorat två. Just nu parkerar laget på en 8e plats i ligan och jag skulle inte bli helt förvånad om laget ligger där näst grundserien är färdigspelad.

Det andra spelet i denna match är att Växjö vinner första perioden till @2,40 hos BET365. Detta är ett spel som jag grundar helt på statistik egentligen så här ska man kanske skruva ner insatsen en aning. Växjö har vunnit första perioden i samtliga matcher man spelat denna säsong vilket kanske inte är så konstigt då man vunnit alla matcher. Vänder man sedan på det och kollar hos hemmalaget Mullsjö har man förlorat första perioden tre av deras fyra spelade matcher. Med detta sagt känns 2,40 väldigt högt men samtidigt är första 20 minuterna i innebandy en liten del av en match.