Han som fick mig att älska NFL (1.83)
14 oktober, 2018
Panthers och Cam Newton ångar på (1.83)
14 oktober, 2018

Falcons med Matt Ryan i spetsen. (1,58)

Falcons har gått väldigt knackigt i början av säsongen(1-4). Torskat med en pinne mot Bengals i vecka 4. Överkörda av ett revanschsuget Steelers vecka 5. Nu ställa man mot Buccaneers som ligger 2-2 (en vecka i bye). Bucs är ett av dom svagare lagen i serien och ska inte ta plats i slutspelet egentligen inte ens kriga om det. Falcons är ett lag under konstruktion och gått lite sisådär efter superfloppen i superbowl finalen mot patriots.

Nu med ett 1-4 för falcons så måste man börja ta dom här vinsterna. Det får se ut som det vill men man behöver sätta upp fler ”W” på säsongens matcher.

Matt Ryan är en maskin. Han behöver inte inte mycket tid i pocket, han kan välja mellan snabba korta spel eller långa spel. Han behöver att sina WR tar han om dom fysiska duellerna och börjar plocka bollarna.

Detta är en perfekt match för att komma igång. Jag tror på en moralseger för Falcons.

Falcons ML @1.59 på bet365. Spelas hårt!