Roberto Mancini. Då och nu. – Av Marcus Birro
12 oktober, 2018
Falcons med Matt Ryan i spetsen. (1,58)
14 oktober, 2018

Han som fick mig att älska NFL (1.83)

NFL är i Sverige eller i Europa en gansk svårsåld sport. Den är långsam, strategisk och framförallt rörig. Många regler, många domslut och många olika roller på plan och sidan.

Hur jag kom in på sporten? Jag satt och spelade lite poker med en öl. Tvn i bakgrunden som sig bör. Klockan var kanske 03:00 en vardag närmre bestämt en tisdag. På viaplay gick lite NHL och lite NFL. För att vara koncentrerad på pokern satte jag på NFL (som jag inte brydde mig om). Men på tvn spelade Seattle Seahawks. Men framförallt spelade en karismatisk (genom dräkten och tvn) Marshawn Lynch.

Som den gubben stångades, som han sprang och mottog tacklingar. Han fick i princip springa hela matchen då Seahawks hade problem med sin QB. Denna gubbe ”beastmode” fick mig att glömma pokern. Dom tippen man hade på NHL och att jag den natten/morgonen gick och la mig 06:30.

Efter det kollade jag fler matcher och fick se, manning, romo, Rodgers, sherman osv osv.

Jag har många söndagar att tacka Marshawn. Idag (efter ett kortare karriärsuppbehåll) spelar han i fina Oakland Raiders.

Vilka ställs Raiders emot idag? Jo Seahawks. Vem kommer skina? Jo, vår gubbe Lynch.

Linan är ganska standard och Lynch är inte den snabbaste RB men mest passionerade. Jag spelar Lynch ö 65,5 rusning yards @1.83

Vill du kolla NFL? Börja kolla på Lynch.