Falcons med Matt Ryan i spetsen. (1,58)
14 oktober, 2018
Lagerbäck tar livsviktig seger mot Bulgarien
15 oktober, 2018

Panthers och Cam Newton ångar på (1.83)

Panthers mot Redskins i en av dom senare matcherna idag. Panthers har börjat med 4-1 och på siffrorna kan man tycka att det ser stabilt ut och att allt rullar på. Men det är inte riktigt så. Resultaten har kommit men spelet har sett sisådär ut. Framförallt instabilt. Man spelar med redskins 2-2. Redskins blev helt avklädda sist mot Saints och släppte till för mycket i defensiven. 43 poäng. Men när det gäller redskins så är det offensiven som verkligen inte funkar. Man gör inte mycket poäng och framförallt QB Alex Smith har svårt att fixa poängen i red zone (sista 20 yardsen)

Jag tror att Cam Newton reder ut detta och sätter 5-1 i säsongens record. Det är inte panik för redskins att ha 2-3 på tavlan efter en match mot panthers. Det är inte dom här matcherna man ska vinna.

Fint odds på Panthers. 1.83 spelas på Panthers rak. Jag anser att matchen inte är så jämn som bet365 anser att den är.

Senast vi spelade NFL var vi 100%. Låt det forsätta så.