Panthers och Cam Newton ångar på (1.83)
14 oktober, 2018
Italien väckt till liv igen. – Av Marcus Birro
15 oktober, 2018

Lagerbäck tar livsviktig seger mot Bulgarien

Detta landslagsuppehåll gör mig galen, utbudet blir minimalt och underhållningen är väldigt låg. Spel går att hitta men inte alls med samma utbud då färre matcher spelas. Här tror jag dock att vi har något att sätta tänderna i.

Norge – Bulgarien, Norge rak seger @1,70 Spelstopp: Tisdag 20:45

Det har gått upp och ner för Norge sedan Lagerbäck tog över är det första känslan man får när man tänker på Lars tid i Norska landslaget. Faktum är att Norge varit heta på slutet och vunnit 5 av sina senaste 6 matcher man spelat. Lägger man där till att Norge har 9 raka matcher på hemmaplan utan förlust känns detta spelet klart bättre. Vi minns hur Lagerbäck med minst möjliga marginal tog Sverige till EM och VM gång på gång. Samma sak tror jag faktiskt kommer hända med Norge, hade man hittat ett odds på att Norge spelar EM 2020 hade jag nypt det direkt.

 

Man står inför en svår uppgift när man ska möta ett formstarkt Bulgarien. Bulgarien har väl snäppet bättre trupp på pappret men lägger man till faktorn att Lagerbäck är väldigt bra på formera sina trupper tror jag att han löser uppgiften imorgon kväll. Många tror säker att krysschansen är stor i denna match, men faktumet att Norge måste vinna matchen för att vinna gruppen gör att jag spelar på Norge. Dessutom tror jag att Joshua King har mer att ge i detta landslag.