Gigantmöte på Old Trafford ikväll. Mourinho kommer vägra förlora – Monsieur
23 oktober, 2018
Tre bra spel funna under onsdagens Champions League-kväll. – Monsieur
23 oktober, 2018

Valencia hakar i kampen om slutspel

Så skönt att fotbollen är igång igen, slippa den där trötta landslagsfotbollen.

Young Boys – Valencia, Valencia rak seger @2,25 hos BET365 Spelstopp: tisdag 18:55

Här ska det vara klasskillnad, YB från den Schweiziska ligan är absolut ett av dom bästa lagen i ligan och man hittar ofta laget ute i Europa. Utan att kolla upp fakta tror jag aldrig att laget aldrig i modern tid spelat en åttondel i Champions League. Här får ni gärna rätta mig om jag har fel. Många tänker nog att Valencias form är tveksam och det håller jag med om, men landar åter igen i den uppenbara klasskillnaden.

 

Young Boys hittar vi som sagt till vardags i den Schweiziska ligan, laget leder ligan i överlägsen stil detta år. Det ser jag också som ett problem, man snackar ofta om att dom då kan komma utvilade men i detta fallet tror jag bristen på matcher men hög nivå straffar YB. Det visar sig även i CL då laget har förlorat sina två första matcher med en målskillnad på 0-6. Valencia har i sin tur tagit en väldigt fin poäng mot United och förlorat mot ett Juventus som man inte behöver känna någon skam över att förlora mot.  Det som oroar lite i denna match är Valencias målproduktion där av kan den som vill köra med livrem i denna match sikta in sig på Valencia asian -0.0,-0,5, det vill säga att du får halva din insats tillbaka om det blir lika i matchen. Med det sagt tror jag fortfarande Valencia tar chansen och hänger på i kampen om slutspel i grupp H.