Vi är den här elden tillsammans. – Krönika av Marcus Birro
24 oktober, 2018
Simeone style (2.10)
24 oktober, 2018

Barcelona är ändå Barcelona (1,53)

Barcelona ställs idag hemma mot Inter på Camp Nou. Båda lagen kommer med full pott i bagaget och vill ta stafettpinnen när det gäller första platsen.

Leo Messi som åkte på någon typ av fraktur i strålbenet i armen missar givetvis dagens match. Men Barcelona är ändå Barcelona. Man vill inte göra samma misstag och tappa ett grepp om årets Champions league drömmar. Så underskattningen man åkte ut på mot Roma är nig bortblåst. Man tar denna match seriöst och nu är det för resten av världsstjärnor att steppa upp.

Inter har Radja Naiggolan borta vilket också är tungt. Inter har missat fotbollens finrum pch man är äntligen tillbaka men detta Inter har ständigt svårt att få ihop sitt lag. Det är alltid Mauro Icardi som räddar Inter. Ni som har hängt med i svängarna vet att Icardi och Messis relation är allt förutom god efter Icardi svek mot Messis polare Maxi Lopez.

Detta är en match som Barcelona inte får förlora vare sig för positionen i tabellensskull och inte heller för Messis skull.

 

Jag spelar att Barcelona vinner matchen till finfina (1,53) på betsafe.

Barcelona är alltid Barcelona.