Tre bra spel funna under onsdagens Champions League-kväll. – Monsieur
23 oktober, 2018
Vi är den här elden tillsammans. – Krönika av Marcus Birro
24 oktober, 2018

Innebandyderby i Stockholm

Skönt att innebandyn äntligen är tillbaka, landslagsuppehållet är ungefär lika intressant som när det sker inom fotbollen. Men nu ska vi inte älta mer om det utan istället blicka mot det som komma skall. Vi börjar innebandyveckan med ett hett möta i Allsvenskan Norra

Djurgårdens IF – AIK, Djurgården rak seger @2,37 hos BET365 Spelstopp: Torsdag 19:00

Djurgården är ett lag som är beroende av sina bästa spelare några av dessa har varit borta dom senaste matcherna och laget har då förlorat samtliga. Kaptenen Kareliusson har varit en ljusglimt för annars som vanligt trögstartade Djurgården. Firma ¨Gafvelin och Schantz¨ har inte levererat såhär långt och mycket av det beror ju på att Gafvelin varit skadad. Först snackades det om en korsbandsskada men djurgårdsprofilen är redo för spel mot AIK.

AIK, ramlade ut SSL förra året och det var egentligen bara en tidsfråga. Ni som har läst mina analyser ett tag vet att vi hämtat in mycket pengar på att spela emot AIK. Denna gången gör vi precis som förra året och spelar emot Solnalaget. Laget har om ännu sämre form än Djurgården och lagets stjärna Patrik Hagberg måste ju vara närmare 50 nu. Senast stod den gamlingen för fyra poäng men mot ett väldigt blekt Hudik.

Djurgården vinner denna match på att man har fler spelare med den yttersta kvalitén.