Åttondelar i Wien och Basel. – Monsieur
25 oktober, 2018
Grymt formstark Nishikori mot hemmahoppet Thiem. – Monsieur
26 oktober, 2018

Målkalas i Jönköpings idrottshus

Som jag skrev tidigare är det väldigt skönt att det äntligen drar igång igen. Rent spelmässigt har det går väldigt bra och nu tror jag att vi kan öka tempot ytterligare, häng på vettja.

Jönköpings IK – Pixbo Wallenstam IBK, över 11,5mål till @1,72 hos BET365. Spelstopp: Fredag 19:00 

Jönköping har lyckats ta några poäng men laget kommer tillhöra botten när säsongen summeras. Börjar med att lobba upp det absolut starkaste argumentet för detta spel. Av Jönköpings senaste 6 matcher har 5 av dom slutat över 11,5 mål. Det är väldigt anmärkningsvärt, när laget förlorar gör man det ofta men en del bollar i baken. Trotts detta har laget lyckats att göra väldigt många mål också, så när Jönköping är ute och lirar vet man att det blir målfest.

På andra sidan har vi stabila Pixbo, trodde laget skulle bli en aning sämre denna säsongen än i fjol men tycker man fått ihop laget bra och det känns som dom har en väldigt stark grupp. Pixbo har hamnat över 11,5 mål i 4a av deras 6 första matcher denna säsong, vilket också är ett starkt argument för att även dom gillar att göra mål men inte heller är helt tighta bakåt. Pixbos målsnålaste match landade på 9 mål, så det blir aldrig tråkigt när Pixbo lirar innebandy i år. Vet att jag nämnde detta i ett tidigare inlägg men jag tror även Stefansson har mer att göra i detta Pixbo, tror han kommer explodera i västkustlaget.

Tror väldigt starkt på detta spel!