Eagles får en ny chans! (1,48)
28 oktober, 2018
Ingen totaldomination (1.83)
29 oktober, 2018

Hockeyallsvenskan- MODO vinner

Inte varje dag på en säsong som man är nere och harvar i Hockeyallsvenskan men idag är en sån dag.

Almtuna – MODO, 1×2 MODO till oddset 1,95 hos BET365

Denna gången börjar vi med att nämna den sjuka sviten mellan dessa lag då hemmalaget har segrat inte mindre än sex gånger i rad. Detta skulle jag vilja säga är ett klassiskt argument för att någon skulle kunna avstå detta spel men nej. En sån svit betyder ingenting, det är av luft och den skjuter vi ner direkt. Detta är en trend som är till för att brytas.

Modo har bättre lag en på länge men i en lång serie som denna förlorar och vinner alla lag lite titt som tätt. Med det sagt skiljer det redan 14 poäng mellan lagen. Almtuna är ett av dom sämre gängen i denna serie i år och jag tror man kan få det tufft att slippa negativt kval. I denna match ska det vara klasskillnad, Modo har plockat in fina spelar inte minst backen Enström direkt från NHL. Enström har spelar över 700 matcher i NHL, det är en spelare som lyfter ett helt lag sett till en hel säsong i HA.

En spelare som kan vara värd att lyfta fram i hemmalaget är Tony Mårtensson, med sina 14 poäng på 13 matcher i klubben. Med detta ligger han nu på en 4e plats i poängligan. Men om vi nu ska summera spelet bör ett lag som är med och krigar om uppflyttning slå laget som försöker undvika nedflyttning. Det är dock ishockey och jag rekommenderar att ni skruvar ner insatsen en aning.