Hockeyallsvenskan- MODO vinner
29 oktober, 2018
Sorgen förenar oss. – Av Marcus Birro
30 oktober, 2018

Ingen totaldomination (1.83)

Jag satt och gick igenom dagens utbud och det var bara tre matcher som lockade och allt är ganska slajsat men så kom jag in på bet365 ”spelar” flik i Spurs city matchen och hitta en lina som jag anser vara på tok för hög.

Jag börjar med förklaringen. City kör över dom flesta lagen i serien ganska enkelt och kan ha sjuka bollinehavssiffror. Men Tottenham borta är inte en match man totaldominerar. Även om dom förmodligen dominerar.

Enligt Whoscored snittar Fernandinho 71,9 passningar per match, då har man spelat mot en stor variation av lag (som Whoscored då har räknat på) i CL mot lite tuffare motstånd har han 67,7 passningar i snitt.

Nu spelar city borta mot Spurs och på bortaplan snittar han 55,8 passningar. Imponerande absolut men nu till själva tippet.

Bet365 sätter linan på 69,5 passningar. Det är nästan 15 passar mer än hans snitt på bortaplan i PL.

Jag spelar Fernandinho under 69,5 passningar till 1,83 på bet365.

Har gått fint denna månad, hänger ni med nu på slutet?