SSL- Succén fortsätter
31 oktober, 2018
Supporterkulturen förtjänar upprättelse. – Av Marcus Birro
1 november, 2018

Djurgården vinner hemma

Djurgårdens IF – IFK Göteborg, Djurgården att vinna till @1,72 hos Unibet

Visst, jag vet att Djurgårdens form är katastrofal just nu och att halva laget har checkat ut för i år. Tycker ändå denna hemmamatch har något. Göteborg på hemmaplan inför sin egna publik ska räcka till en bra insats. Veckomatch brukar locka lite fler djurgårdare så blir säkert en trevlig tillställning ikväll. Det jag grundar hela detta spel på är såklart att Göteborg är urusla men framförallt att Göteborg sägs sakna Kharaishili, Hysén och Robin Söder. Första frågan som dyker upp är såklart, vem/vilka startar på topp? lägger man då därtill att Kharaishili är borta är det svårt att se hur Göteborg ska komma till en enda målchans.

För sakens skull ska man lägga till att Djurgården kommer till spel utan Isaksson och Gunnarsson. Men där har ju Isaksson mer stjälpt den hjälpt detta år och Gunnarsson är knappt en startspelare.

Här höjer jag insatsen!