Sorgen förenar oss. – Av Marcus Birro
30 oktober, 2018
Djurgården vinner hemma
31 oktober, 2018

SSL- Succén fortsätter

Vill börja med att gnälla lite på den otur vi haft här på bloggen på slutet, när en väldigt fin månad håller på tunnas ur till en okej månad. Först var det Djurgården som inte bjöd på många rätt men förlorade ändå bara med uddamålsförlust mot AIK. Djurgården på väg in i en kris?

Sen har vi Jönköping- Pixbo, där Pixbo får bära ansvaret för att det blev förlust. För er som inte hänger med på spelet här så var det över 11,5 mål i matchen. Givetvis blev det 11 mål i matchen och Stefansson svek oss totalt med en straffmiss i matchen sista sekund. Här på Innebandymagazinet kan ni klicka er fram till straffmissen http://innebandymagazinet.se/ibm/play.asp

Nu blickar vi framåt!

Linköping IBK – IBK Dalen, Dalen +0,5 finns hos BET365 @1,72 Spelstopp: Onsdag 19:00

Linköping har trummat igång rejält och spelar väldigt bra innebandy, så lång är oddset fullt rimligt. Där emot står seriens just nu bästa lag på andra sidan och jag tror att detta kommer bli en match utöver det vanliga. Många spännande spelare att följa men landar i att Dalen har spelat bäst hittills i serien och kommer man upp i nivå idag ska man absolut ha med sig poäng hem.

Ska sägas att eftersom formen sviktat lite kanske man ska gå ner lite i insats här, men helt klart spelvärt.