Fanbärare och dess lojalitet, det blir inte större än så. – Av Birro
3 november, 2018
Zlatan är Ebba Grön. – Krönika av Marcus Birro
5 november, 2018

Djurgården gör det igen

Senaste tiden har det gått bra med analyserna och speciellt dom med lite högre insats har hittat rätt. Idag har jag hittat ett spel som jag kommer spela med en normal insats.

Dalkurd FF – Djurgårdens IF, Djurgården rak seger @2,05 hos BET365. Spelstopp: 19.00 Måndag

Återigen måste jag notera att jag är fullt medveten om att Djurgården inte är speciellt bra just nu. Man vann dock i min senaste rekommendation mot Göteborg, nu tror jag att dom vinner igen. Precis som då grundade jag egentligen mestadels spelet på att motståndarna är väldigt mycket sämre, precis så är det denna gång med. Djurgården ställs nämligen mot Dalkurd ett lag som inte rosat marknaden på hela säsongen. Det var en liten period i början när Buya Turay slängde in några bollar som laget tog sina trepoängare. Han finns inte kvar i laget sedan han lämnade för den belgiska ligan i somras. Nu har laget två segrar på sina senaste tio matcher i Allsvenskan, knappast något imponerande facit.

 

Djurgården har faktiskt börjat hittat lite form, man förlorade ingen match under Oktober månad även om laget bara lyckades vinna den senaste matchen mot Göteborg. Det som gör att jag inte höjer insatsen i detta spel är att Djurgården snittar ett mål per match framåt, vilket såklart inte är så smickrande. Jag tror att om man lyckas ta ledningen i denna match vinner man matchen. Upp till bevis Djurgården.