Ikväll kommer det koka på Sao Paolo. (2,0) – Monsieur
6 november, 2018
ATP Next Generation Milano Onsdag. (1,61 & 2,70) – Monsieur
7 november, 2018

Jämn match i Uppsala väntar

November har börjat och alltid kul med veckomatcher. Formen är tveksam just nu hos mig här på bloggen men tror mig har ett spel som borde sitta.

Sirius – Mullsjö, Sirius +3,5 @1,66 hos BET365, Spelstopp: Tisdag 19:15

Mullsjö har börjat hitta rätt och radar upp segrar just nu. Laget står på fyra raka segrar och segern senast mot Dalen säger verkligen att laget är att lita på just nu. Tycker dock spelmässigt att dom inte varit klockrena och har ofta haft tajta matcher man låg till exempel under mot Lindås länge innan man vända och vann med 12-9. I den matchen lyckas man göra 8a mål i sista perioden på 13 skott, ingen vanlig utdelning med andra ord.

Lite kort om Sirius är att laget agerar mognare i år än tidigare, man har dessutom en 12-2 seger i ryggen efter en stark insats på hemma plan mot Helsingborg. Veckan hade Sirius spelledigt vilket gör att spelarna borde ha mycket energi att använda sig av i denna match. Innan det har laget slagit Lindås och Höllviken, så ingen snack om att Sirius är på väg åt rätt håll. Med det sagt kan säkert Mullsjö vinna matchen men jag tror på en jämn historia.