Sluta aldrig känna. – Av Marcus Birro
7 november, 2018
Mera mål ikväll igen
8 november, 2018

Ge oss mål i Falun

Spelet igår var aldrig illa ute och det kändes väldigt skönt att få en bra start på november. Nu trummar vi vidare, häng med vettja.

IBF Falun – FBC Kalmarsund, över 11,5mål @ 1,83 hot BET365, Spelstopp: Onsdag 18.30

Falun är ett målglatt lag och får man till det gör man 8 till 10 mål själva i en match. Samtidigt håller man inte alltid tätt bakåt, allt som oftast blir det en hel del mål åt båda hållen. Mycket mer än så kanske man inte behöver säga om Falun då de flesta vet vad dom har i sig.

Men vad har vi då på Kalmarsund? Ett lag som jag varnade lite för innan säsongen att dom är ett lag som kan skrälla. Dom har hittills ställt upp ganska defensivt vilket gör att man blir lite orolig inför dagens match. Samtidigt sitter man med spelare som Kim Nilsson och Kevin Björkström som gillar när det är ett högre tempo. Jag tror att dessa spelare kommer snabbt falla in i Faluns höga tempo, jag tror dom vill spela en snabb innebandy. Idag kommer dom i alla fall få chansen.

Matchen i matchen mellan Kim Nilsson och Galante blir en  riktigt härlig batalj att följa. Tror dom kan trigga varandra att göra så att detta blir precis så målglatt som vi vill.