Ge oss mål i Falun
7 november, 2018
Maldini, Paolo. Den italienska fotbollen personifierad. – Av Birro
9 november, 2018

Mera mål ikväll igen

Nu är vi uppe på hästen igen, spelet igår var en ren njutning att titta följa då Galante vakna på sitt bästa humör och öste in mål. Överspelet satt utan att man behövde bli orolig. Hittat ett spel även idag.

Jönköpings IK – IBK Dalen, över 11,5 mål @2,10 finns hos BET365. Spelstopp: Torsdag 18:30  

Dalen är ganska tajta i sin spelstil och släpper och inte till så mycket chanser. Dock gör man allt som ofta mål framåt men matcherna blir inte så svängiga. Käkar vi på Jönköping ser vi motsatsen, älskar att bara gå för det även om truppen är den bästa. Måste säga att dom förvånat mig positivt i år, trodde dom skulle bli en slagpåse utan dess like. Men dom har bevisat att dom i alla fall kommer kriga om att hålla sig kvar i år. Kollar manJönköpings statistik dom senaste 6 matcherna har samtliga slutat över 11,5 mål. Så frågan man får ställa sig här, bjuder Dalen upp till dans? Det tror jag!