Maldini, Paolo. Den italienska fotbollen personifierad. – Av Birro
9 november, 2018
Di Minaur till höga 2.30 tas i Next Gen-finalen. – M
10 november, 2018

Stängd match väntar

Tror knappast jag varit så långt ifrån att sätta ett spel som igår. Trotts det är vi plus denna månad och bara att trumma vidare.

 

Fc Helsinborg- IBK Dalen, Under 2,5 mål i första perioden @2,15 hos BET365 Spelstopp: Fredag 19.00

Dalen spelade alltså match igår, en match dom fick kämpa rejält i och det måste ha kostat krafter hos laget. Igår blev det alltså en 2-1 seger mot Jönköping, ingen match man kommer kolla reprisen på direkt. Men det var spännande som bara den att följa matchen. Dalen är det klart bättre laget men med en match i benen bör man tänka smartare än att sätta upp en press på Helsingborg. Samtidigt som Helsingborg vill vara med i matchen till 3e perioden. Därför tror jag att det kan sticka iväg i tredje perioden. En avvaktande inledning att vänta här med andra ord, det är mitt tips.

 

Trevlig helg!