Di Minaur till höga 2.30 tas i Next Gen-finalen. – M
10 november, 2018
AIK: åker till Kalmar för att stänga till defensivt. (1.70) – M
11 november, 2018

Arsenal hemma mot formsvaga Wolves. (1,68) – Monsieur

Premier League söndag kl 17.30

Arsenal vs Wolverhampton. SPEL Arsenal till 1.68

Arsenal med 15 raka utan förlust varav 12 av dessa är segrar är facit som understryker att Unai Emery verkligen fått fason på det här laget och man ser faktiskt riktigt bra ut. Senaste ligamötet mot Liverpool var en ren fröjd att skåda och även om undertecknad hyser dem allra varmaste åsikterna om deras förre manager Arsene Wenger går det inte att blunda för det faktum om att Unai Emery på väldigt kort tid utvecklat det här laget till ett betydligt solidare och starkare lag. Inte minst mentalt.

Wolverhampton som varit lite av en kelgris under hösten och som gett oss en hel del gröna siffror har nu hamnat i en period där resultaten och även prestationerna gått emot dem. Tre raka förluster har man på kontot (Watford, Brighton och Tottenham) inför det här mötet och att då åka och möta ett av ligans bästa lag på bortaplan som dessutom är inne i ett ruskigt momentum, det känns som en lite för tuff uppgift att bemästra.

1.68 på rak Arsenalvinst här känns som ett givet spel under söndagen.