Stängd match väntar
9 november, 2018
Arsenal hemma mot formsvaga Wolves. (1,68) – Monsieur
10 november, 2018

Di Minaur till höga 2.30 tas i Next Gen-finalen. – M

ATP Next Gen Final Lördag kl 21.00

Alex Di Minaur vs Stefanos Tsitsipas. SPEL Di Minaur till 2.30 

Det är inget snack om att Tsitsipas är den något större spelaren med ett större spel i sig men då talar vi högstanivå och inte nödvändigtvis gällande dagens förutsättningar.

Matchbilden är ganska glasklar att förutspå. Tsitsipas kommer vilja styra och ställa medans Di Minaur kommer ta sig an försvarspositionen längre bak i banan och vänta på att Tsitsipas slår bort sig.

Vilket blir mest vägvinnande? Jag tycker en hel del talar för den unge Di Minaurs favör. Di Minaur slog igenom tidigt i år och har under året utvecklats ännu mer och hans snabbhet och kvickhet i försvaret finns det nu för tiden faktiskt ingen som knappt ens är i närheten av. Det går inte jättefort på underlaget i den här turneringen och ser man till vem som presterat bäst under veckan är det helt klart Di Minaur.

Inbördes är 3-0 till Tsitsipas men där och då höll Tsitsi en betydligt högre nivå än Di Minaur och dessutom är spelformatet i den här turneringen lite annurlonda.

Jag går på formen baserat på hur dem sett ut under veckan och att jag ser framför mig en matchbild som gynnar Di Minaur mer. Di Minaur har dessutom fått vila en 3-4 timmar extra från gårdagen och där Tsitsipas tvingades spelade en relativt lång femsetare som avgjordes sent i avgörande tiebreak. Detta tycker jag talar för att oddset 2.30 på Di Minaur är för högt och därför värde att spela.