ATP World Tour Finals. Vinnaroddsen. – M
11 november, 2018
Patriots (2.00)
11 november, 2018

Isaiah Crowell (1,83)

Jets ställs idag mot Bills. Två lag med ganska dåliga records. 2-7 Bills och Jets 3-6. Varför grottar man då ner sig i denna match? Jo, alltså dom som har följt bills vet att dom kan åka på riktiga jävla smällkarameller. Senast mot bears där man förlorar med hela 41-9. Där man låter Bears springa in två TD.

Man kan lugnt säga att Deffensive line läcker. Crowell då? Är han en RB att räkna med? Då och då är väl svaret. Han blandar och ger. I år har han löpt allt från 219 Yards till 29 yards. Han blandar och ger. Men det är mot ett sånt här defense man vill spela och höja sina stats.

Jets då? Dom ska i ärlighetens namn inte höjas så värst mycket. Ganska tajta bakåt och hemska framåt. I en match som denna kommer man några prova sig fram. Därför kommer det bli en och annan rush.

Isaiah Crowell ö57,5 rush yards synas till fina 1,83 på bet365.

När man spelar ett rush spel är det så lite som krävs för att det ska sitta. Bara en liten lucka så har en RB löpt in 20 yards. Speciellt med Bills defense.

Mellanpeng!