Isaiah Crowell (1,83)
11 november, 2018
Ingen utklassning i Uppsala
13 november, 2018

Patriots (2.00)

Patriots och GOAT Brady ställs idag mot titans.

Titans är ett lag som är tajta bakåt och som inte riktigt lyckas framåt. Med ett record på 4-4 är dom i behov av vinster. Det kanske inte kommer mot patriots men man måste få igång något offensivt. Med sådan press så kommer oftast misstagen.

Brady snittar i stort sett 2 Passing TD per match denna säsong. Vilket är godkänt, men han vill nog höja sig lite mer. Patriots har gjort mer än 27 poäng i 6/9 matcher och i dom matcherna man lyckats har man gjort det med marginal.

Patriots som ligger 7-2 har en viktig game week då man har BYE week nästa vecka och innebär att man inte spelar nästa vecka. Då är det viktigt att man sitter på 8-2 och inte 7-3 innan week 12. Så jag tror att Patriots slår på alla motorer och går ut för att med ett gott samvete ta en vecka ledigt!

Jag spelar Patriots ö27,5 poäng i matchen till fina 2.00 på bet365.

Lets go Brady!