Världens bästa serve mot tourens just nu svagaste psyke? (2.85) – Monsieur
13 november, 2018
Allsvenskan södra
14 november, 2018

Långtidsspel NHL

NHL är ju som ni säkerligen vet igång med massa matcher varje dag och alla slår alla så därför kommer inte jag sitta och försöka lura på er några spel i specifika matcher.

Behöver inte nämna några namn men så kallade experter som sitter och skriver speltips inför varje natt med vad man ska spela får mig bokstavligen att bli illamående.
Trots vad folk säger så är det ett rent lotteri och det finns med extremt få undantag ALDRIG värde i en NHL match mitt i grundserien, punkt slut.

Så därför riktar vi in oss på något långtidsspel precis som förra säsongen när vi (jag) prickade in Washington som slutsegrare till 14 gånger pengarna.

Jag tänkte rikta in mig på slutsegraren i Atlantic Division och det blir likt förra året Tampa Bay som kommer ta hem detta.
Är det detta året som Tampa med Victor Hedman ska gå hela vägen? Mycket möjligt att så blir fallet.
17 spelade matcher och man ligger just nu 3 poäng före Toronto och Boston.
Toronto med många unga spelare är självfallet ett bra lag som jag är rätt övertygad om kommer lyfta Stanley Cup bucklan inom fem år, dom är dock inte bättre detta år över 82 omgångar än vad Tampa är.

Boston då? Boston är Boston och dom kommer givetvis ta sig till slutspelet men ett par gubbar börjar bli till åren och dom prioriterar att ta sig till slutspel och väl där vet dom och vi att allting kan hända. Samma sak här, över 82 omgångar slutar inte Boston före Tampa.

När Betway bjuder oss på 2,10 gånger pengarna på detta odds tänker inte jag sitta här och tveka särskilt länge till.
Vi spelar alltså Tampa Bay att vinna Atlantic Division till 2,10 på BETWAY!

Registrera er här och ta del av allt positivt som finns hos denna enorma spelsajt!