Långtidsspel NHL
13 november, 2018
Tullinge vinner
16 november, 2018

Allsvenskan södra

Förra rubriken löd, ¨ingen utklassning i Uppsala¨. 8-0 blev det i den matchen. Som en snyting en tisdag mitt i november, Helsingborg hade inte en sportmössa från början till slut då. Vi blickar framåt och nedåt i seriesystemet.

Visby IBK – Strängnäs IBK, Visby 1×2 1,85 hos Betway. Spelstopp: 19.00

Visby är föna förvånande ett riktigt hemmalag. Man är obesegrade hemma i borgen och jag tippade laget inför säsongen tvåa bakom Warberg. Den nivån finns i laget men är absolut inte visat sig ännu. Wilmer Viinamäki har dock visat sig från sin bästa sida dom senaste matcherna och på hemmaplan är laget alltid fina. Tror fortfarande på Visby men det börjar bli upp till bevis om dom ska slåss om uppflyttning i år.

Strängnäs är ett bra innebandylag och kanske ett av få lag som faktiskt imponerat i denna serie såhär lång. Man har bara förlorat två matcher i år. Båda dom förlusterna kom på bortaplan dock. Tror mig kunna se en form för laget som borde vika, inte lika mycket energi i truppen som tidigare och lägger man där till att laget en onsdag ska ta färjan över till Visby för att lira denna matchen borde det vara stor fördel hos öborna. Man åker också till Visby med endast 14 utespelare vilket kan straffa sig om skador eller annat dyker upp.