Allsvenskan södra
14 november, 2018
Sången om Italien och Milano. – Av Marcus Birro
17 november, 2018

Tullinge vinner

Känns tungt att säga att vi är tillbaka på noll igen denna månad efter att ha sett Wilmer kliva av skadad för sitt Visby efter redan fem minuter i den första perioden.

RIG Umeå IBF – FBI Tullinge, Tullinge spelas till @1,75 hos Coolbet. Spelstopp: Söndag 13:00 

Umeå är ett lag som pendlar mellan Allsvenskan och div1 om vart annat. Laget består av ett gäng juniorer och på sikt ska laget ha svårt att hålla sig kvar i denna serie. Tycker att dom nio poängen dom tagit är för mycket redan, med det sagt ska jag också säga att dom har mycket talang i detta lag. Tullinge förlorade tillslut stort mot Aik men ledde länge matchen och var även det bättre laget länge i matchen. Det som oroar är att laget föll ihop likt ett pojklag i Solnahallen. Svårt och se ett annat utfall än att Tullinge studsar tillbaka till vinnarspåret.