Maxspel i Nations League (1,66)
17 november, 2018
Bulgarien går för det
19 november, 2018

NFL söndag! (2.10)

Måste börja med att gratulera er som ryggade maxspelet igår, gratulerar! Det satt i 41 minuten. Kortspelet då? Jodå det satt också!

Nu blickar vi över Atlanten och mot National football league.

Jag kommer idag göra något så annorlunda som att reka en dubbel. Det innebär två matcher på samma kupong för er som inte visste. Klart ni visste, jag vet att ni är speltorskar.

Nåväl. Finfina Steelers som leder sin konferens och ligger 6-2-1 ställs emot Jaguars som ligger sist i sin konferens och som ligger 3-6. Vi är inne i ett skede i NFL där vare match kan betyda att man når eller missar slutspelet. Steelers är riktigt bra, man har en solid Defensive line, en bre offensiv line men framförallt en QB med det där lilla extra. Lägg därtill ett par Wide receivers som skulle kunna greppa en pingisboll med kinapinnar. Steelers kommer vinna detta och oddset 1.46 känns mycket spelvärt.

Alltså blir första spelet i dubbeln Steelers rak @1.46.

I den andra matchen ställs Cam Newtons Panthers  (6-3)mot Lions. Panthers ligger tvåa i sin konferens och får inte ha några snedsteg om man ska nå slutspelet, speciellt inte mot lag som lions som ligger 3-6 och sist i sin konferens.

Cam Newton har haft några make or brake situationer och börjar få tillräcklig med erfarenhet och rutin att lösa det när det gäller som mest. Nu bör det dock inte behövas en mirakel insats för att vinna mot ett Lions med usel defensive line.

Mitt andra spel i dubbeln blir således Panthers rak till finfina 1.45.

Dubbeln blir totalt @2.10 på Betway.