NFL söndag! (2.10)
18 november, 2018
Välkommen hem Zlatan. – Av Marcus Birro
20 november, 2018

Bulgarien går för det

Bulgarien – Slovenien, Bulgarien rak seger @1,65 hos Betway. Spelstopp: Måndag 20:45

Nations League ska avgöras och Bulgarien måste slå Slovenien för att ha chansen. Man har spelar bra hela gruppspelet och på hemmaplan tror jag man löser ett svagt Slovenien. Tycker egentligen att Slovenien är lika bra som Bulgarien men dom har underpresterat ordentligt under denna hösten. Det första mötet mellan lagen vann Bulgarien på bortaplan med 2-1, så på hemplan ska det bara göras igen. Det kanske bör nämnas att Slovenien har chans att hålla sig kvar i C gruppen till nästa gång om man vinner ikväll samtidigt som Norge slår Cypern. Men svårt att se det hända med tanke på dom senaste matcherna.

Senaste matcherna:

Bulgarien – Norge 1-0
Bulgarien – Cypern 2-1

Cypern Slovenien 2-1
Norge – Slovenien 1-0

Formen är tydlig, vikten av match för lagen är också viktig här och lägg där till senaste matchen så ska denna bara jobbas in.