Välkommen hem Zlatan. – Av Marcus Birro
20 november, 2018
Svea i en ödesmatch i Nations league (2.20)
20 november, 2018

Gör ont att skriva men degen ska in

Sverige – Ryssland, Ryssland x2 @1,83 hos Betway. Spelstopp: Tisdag 20:45

Precis som rubriken lyder så gör det ont att skriva det men jag tror verkligen inte Sverige vinner idag. Vi börjar med det sakliga, Sverige behöver vinna för att gå segrande ur gruppen och således spela slutspelet i vår som kan ta oss till EM. Ryssland behöver således alltså bara ett lika resultat, för att nå samma slutspel. Rysslands landslag är likt Sveriges på många sätt, man är ramstarka med en väldigt primitiv fotboll precis som Sverige.

Idag kommer vi bevittna en fotbollsmatch där Sverige inte har kunskaperna på planen för att göra mål framåt samtidigt som Ryssland inte behöver gå framåt. Det i sin tur gör att vi inte kommer se en rolig fotbolls match men inte heller en fotbollsmatch som gör att Sverige går vidare. Målsnålt och defensiv fotboll, räknar kallt med ett ställningskrig i första halvlek som mynnar ut i 0-0. I andra halvlek tror jag att Janne kommer kasta in Quaison och troligtvis Durmas. Svårt att se en matchbild som kommer gynna Sverige då detta baktunga landslag måste gå framåt. Då öppnar det upp för kontringar mot Sverige istället.

Man kan också här lägga till att matchen som spelades i Rysslands slutade 0-0 och jag tror att denna också kan sluta liknande. Så vill man lira under 1,5 mål tror jag att man är rätt ute också. Väljer dock att lägga pengarna på x2 då Sverige kommer behöva blotta sig bakåt ju längre matchen går.