PINNACLE!
22 november, 2018
Mästartränarens debut mot ligans tröttaste gäng. (1,85) – Monsieur
23 november, 2018

Längdskidor från Ruka

Detta är väl min starkaste bit här på Oddsbaren, tror aldrig jag fått så mycket beröm som jag fick för Kalla till sex gånger degen förra året när hon vann i Pyeongchang. Då var det OS och alla letade toppformen hela säsongen. Detta år är en helt annan sak och dom bästa kommer vilja vinna varje lopp till 100% för i år är världscupen allt. Det hägrar såklart ett VM runt hörnet där jag kan tänka mig att Kalla har hittat toppformen igen, fram till dess får vi avvakta och se vilken form hon befinner sig i.

15km intervallstart- Klassisk – Ruka: Johannes Kläbo @13 finns hos BET365 

Det är början av säsongen, detta det första loppet och där av är det upplagt för en skräll i Ruka. Svårt att säga vem som kommer vinna detta loppet, men det finns små saker som gör att jag ser värde i detta spel. Den första saken är att loppet är avkortat från 15km till dryga 12,5km, det gynnar såklart en åkare som Kläbo vars styrka är sprinten. Den andra saken vi siktar in oss på här är att Kläbo gått ut med att han vill satsa mer på dom långa loppen och därför lagt upp träningen utifrån det. Blir det en succé direkt återstår att se men 13 gånger degen är värt en Tv-peng.

 

15km intervallstart – Klassisk – Ruka: Iversen vs Toenseth, Toenseth till @1,66 hos BET365

Detta enligt mer veckans spel. Toenseth visade upp mycket god form när han förra veckan vann ¨genrepet¨ i Beitostölen. Det är precis en sådan start han behöver för att vara med i täten i detta lopp. Det lockade att spela honom som vinnare i detta lopp men till oddset på fem gånger degen är för dåligt i detta lopp. Banan kommer vara tuff i helgen, mycket stigningar vilket gynnar den lätte Toenseth. Detta är ett MAXSPEL!