Heja hörnor (1.90)
24 november, 2018
NFL söndag, och vi börjar med Pats (1.72)
25 november, 2018

Första riktigt viktiga matchen i La liga (2.00)

Real Madrid åkte på en saftig smäll borta i Ipurrua i den tidiga matchen. Solaris manskap förlorade med hela 3-0 mot Eibar. Mäktiga jävla Eibar.

Som ingen matchen mellan Atletico Madrid och Barcelona var viktig på förhand så har den nu gått och blivit kritisk. Ska Barcelona ryka? Ska Atletico hänga med? Är Simeones mannar där dom var en gång i tiden? Messi osv. Massa faktorer i denna så underbara match.

Det skulle vara sjukt om jag behövde presentera dessa lag men vi har i ena änden ett lag som skulle kunna döda för att vinna (Atletico) elva grisar som leds av världens största svin (Simeone) mot 11 skolpojkar (Barcelona) som smeker bollen som en oskuld smeker en Barbara (possession).

Jag struntar i att analysera matchbilden för detta kan sluta allt från 0-0 till 5-0 eller 0-5. När något av dessa lag får igenom sin matchplan och har flyt så är det INGET lag i världen somnat störa. Men dom topparna ska ju också nås.

Jag tror på det vanliga, ett Barcelona med mycket boll och ett tokaggressivt Atletico.

Jag finner värde i Atletico Madrid får flest kort 2.25 på Betway. 

Atletico kommer inte ge någonting gratis och är det något som går fel, då kör man igång plan b. GRISERI.