Första riktigt viktiga matchen i La liga (2.00)
24 november, 2018
Boostat odds från Betway testas.
27 november, 2018

NFL söndag, och vi börjar med Pats (1.72)

Förra veckan gick ganska knackigt även om dubbeln fick liv i slutet. Men vafan såna dagar ska man ha också. Denna månad är inget undantag och man ligger fint till i spelkassan. Spelen på oddsbaren tenderar att plussa.

Vi kollar återigen över mot United states of America för den mycket mycket roliga sporten NFL.

Patriots spelar bort mot NY Jets och efter ha missat sin senaste match och sedan haft BYE är pats inte så heta eller i form. Visserligen förlorade Jets senast mot Bills med 10-41. Men det är två lag med bekymmer, minst sagt.

Patriots har ändå ett ganska fint scorecard med 7-3 och slutspelet ska man greja, men man får inte börja skaka nu. För då kan det gå käpprätt åt helvete.

Jets som ligger 3-7 har förmodligen nötat både offensiv och defensiv lines. Då det är förskräckligt att torska med 31 måls marginal. Jag tror visserligen att Pats tar hem detta men Jets kommer gå in för att tajta till i sina defensiva ytor och inte släppa in så mycket poäng som förra veckan. Slutspelet är väldigt långt bort och man måste till något extra för att ha en chans till slutspel.

Börjar man mot pats hemma? Förmodligen inte.

Det som talar för Jets i denna match är att Pats har väldigt svårt på bortaplan. Dom har endast lyckas vinna 2/5 matcher på bortagräs. Lägg därtill att Gronkowski och Brady är tveksamma till spel.

Jag kliver in på Patriots under 30,5 poäng i matchen till 1,72 på bet365.

Denna lina har man endast klarat en gång av fem på bortaplan detta år.