NFL söndag, och vi börjar med Pats (1.72)
25 november, 2018
Dortmund gasar vidare till onsdagens mest givna spel. (1,80) – M
27 november, 2018

Boostat odds från Betway testas.

Champions League rullar vidare och i många grupper börjar det bli spännande. Tycker ofta det är svårt att hitta vinnare till ett odds som inte redan är o botten. Så denna gången har jag hittat något annat som jag inte kan motstå. Brukar i vanliga fall inte vara supertaggad på målskyttespel men detta är ett riktigt bra spel. Vi hittar alltså på Betway ett boostad odds på att följande spelare gör mål Ronaldo, Sterling och Lewandowski. Vi bryter ner dom till varje spelare för sig och börjar med Ronaldo.

Ronaldo har kommit igång i Juventus efter en lite trögare start. I Champions finns det ingen som slår Ronaldo på fingrarna, han öser in mål år efter år och jag har svårt att se en match där Juventus vinner utan att Ronaldo gjort mål. Detta kommer bara ske, exempelvis ger BET365 1,61 på att han gör mål ikväll.

Sterling, spelaren som gått från bra till världsklass. Den farten Sterling sitter inne på är väldigt sällsynt och med spelsättet som Manchester City har borde dom göra några kassar ikväll. Förhoppningsvis gör Sterling minst en av dom. BET365 ger oddset 2,37, jag tror på sterling så ska man spela en singel är det bäst värde på denna

Lewandowski’s form är oklar med det sagt ska man säga att hela Bayern Munchen vacklar just nu. Med det sagt ska man ändå städa av Benfica på hemmaplan, ett Benfica som inte är lika bra som dom varit tidigare säsonger. Om Bayern vinner så gör Lewandowski mål, så långt tror jag alla är med. Vinner man inte här så väntar Ajax i sista matchen på bortaplan, svårt att se Bayern låta den matchen bli avgörande för ett avancemang. Man vinner ikväll och Lewandowski gör en strut. BET365 ger oddset 1,36 på att Polacken strutar ikväll.

Hade man således lirat denna trippel på BET365 hade man landat på 5,23. Nu erbjuder alltså Betway fina 8 gånger degen på dessa tre herrar.