Det skriker inte direkt målkavalkad på Malmö Stadion ikväll. (1,86) – M
29 november, 2018
Boostade odds i helgens Premier Leauge! (Betfair)
29 november, 2018

Red Bull gör upp ikväll igen

 

Europa League är något jag väldigt väldigt sällan vill röra vid och man ångrar sig varje gång man gjort det. Men nu är jag här igen och petar, denna gången känns det bättre än på mycket länge. Nog om känslor, nu kollar vi på spelet istället:

RB Salzburg – RB L Leipzig, RB Leipzig vinner finns hos Betway till @2,50, spelstopp: Torsdag 18:55

Läget i gruppen:

  1. RBS 12 poäng +9 i målskillnad
  2. RBL 6 poäng +2 i målskillnad
  3. Celtic 6 poäng -2 i målskillnad
  4. Rosenborg 0 poäng

Om vi förutsätter att Celtic vinner mot ett Rosenborg som inte har något att spela för, måste Leipzig också vinna för att behålla andraplatsen. Salzburg har redan vunnit gruppen i stort sett eftersom man har så pass bra målskillnad. I sista matchen möts Salzburg och Celtic, där har då Salzburg allt i egna händer och poäng räcker för att vinna gruppen.  Tror knappast jag behöver argumentera för varför Salzburg kommer lägga sig idag när jag vågar sträcka mig som så långt att Leipzig är Salzburgs förstalag(känns som man pratar om knattefotboll nu, men lite så är det ju faktiskt). Det skulle minst sagt gynna båda lagen om dom båda avancerade vidare från denna grupp.

Utöver denna soppa som man får säga att Red Bullklubbarna är, tycker jag också att Leipzig har det bästa laget.