Kvalitetsskillnad på Selhurst Park. (1,78) – M
30 november, 2018
Sista matchen i Chilenska ligan och ALLT ska avgöras (2,05)
2 december, 2018

United gräver fram en trea (1,95) – M

Premier League Lördag kl 18.30

Southampton vs Man United. SPEL Man United till 1,95

Mark Hughes vs Mourinho. Är ju inte direkt en innovativ och fartfylld matchbild man ser framför sig. Blir snudd på suicidal bara av att tänka på dem där två herrarna och deras lag sätt att spela boll.

Men, knappa dubbla degen på en Unitedseger här idag känns ändå för bra för att avstå. Trots att spelet verkligen hackat under hela säsongen så har Mourinho och hans United ändå förmågan att karva ur sig resultat även ur dem allra mest usla prestationerna. Senast i CL mot Young Boys avgjorde man med ett signifikativt sent mål av den inte allt för glamoröse Maroune Fellaini. Ska dock understrykas att man faktiskt förtjänade vinna den matchen med ett par bollar efter en mycket bra första halvlek.

Southampton är ligans mest sargade lag och precis som jag var inne på förra helgen lever tränare Mark Hughes på sista versen här. Jag blir ruggigt förvånad om den trötta gubben tränar det här laget efter jul.

Båda lagen spelade match i mittveckan men där Lukako och Pogba vilades och i Southamptons läger blev inte deras momentum bättre av att åka ut på straffar i ligacupen mot Leceister. Nästbäste målskytten Danny Ings saknas dessutom inför det här mötet. I United saknas Alexis och Lindelöf.

Ett United i egenskap av bortalag som får ligga lite lägre i utgångspostionerna och ställa om på ett sårbart och fullständigt osynkat Southampton känns som en ganska så behaglig uppgift för Mourinho och hans United.

Man United att vinna till 1,95 är nog minst 10 punkter för högt. Spelar hos Betway. com

****

I övrigt är det ju minst sagt ett par tjusiga matcher imorgon i den här ligan.

Arsenal vs Tottenham  under eftermiddagen där Spurs betalar 2,0 gånger degen på drawnobet. Efter Tottenhams fenomenala insatser mot både Chelsea och Inter senaste veckan tycker jag väldigt mycket talar för att Arsenal som ofta har det svårt mot topplagen kommer få det kämpigt här.

Liverpool vs Everton var jag länge inne på att spela underspel då Liverpools offensiv och spel generellt gått halt senaste månaden. Hårt matchande, stjärnspelarna ur form och mot ett Everton som hållit 3 raka nollor nu i en matchup som inte sällan brukar bli ganska så tillknäppta och tighta historier.  Noterar dock att oddsen på underlinorna sjunkit ganska så mycket senaste dygnet så avstår för stunden.

***