Underskatta aldrig revanschen som drivkravt. – Av Marcus Birro
7 december, 2018
Svängig match på Anfield? (1.72)
11 december, 2018

Säkerhetslina taget på hemmalaget (1,72). – Monsieur

Premier League Lördag kl 13.30

Bournemouth vs Liverpool. SPEL Bournemouth asian +1,25 till 1,72 (Halv vinst vid uddamålsförlust för Bournemouth. Hel vinst på oavgjort eller seger). 

Som placerad sjua i tabellen har Bournemouth på många sätt gjort en bättre säsong än vad man förväntat sig. Denna sjundeplats ligger man på trots att man faktiskt förlorat 4 av sina 5 senaste matcher. Det ska dock sägas att motstånden då har varit City, United och Arsenal i ganska tighta tillställningar där man förlorat med liten marginal. Senast mot Huddersfield var man tillbaka på vinnande spåret igen och det är verkligen en klubb i harmoni som tar sig an Liverpool hemma på lördag. Wilson, King och Fraser som offensiva pjäser har verkligen lyft sig ett par nivåer ytterligare till den här säsongen.

Liverpool fortsätter vinna i ligaspelet men det utan att imponera allt för mycket. Man är inne i ett EXTREMT tight spelschema där man spelade onsdag kväll i veckan, ska nu spela lördag förmiddag för att sedan på tisdag ta sig an Napoli i Champions League i vad som måste betraktas som deras viktigaste match för säsongen.

Likt i onsdags mot Burnley lär det även roteras i denna match mot Bournemouth och utöver det tvingas man spela den här matchen utan Joe Gomez som gick sönder i onsdags och det mesta tyder på att även Robertson och Mané ligger på skadelistan inför den här matchen. Tre ordinarie spelare + en del förmodade roteringar i elvan hos Liverpool alltså.

Det är såklart ingen hemlighet att Liverpool är favoriter i den här matchen med att det skulle bli någon överkörning känns inte alls särskilt troligt. Bournemouth är bra och har visat att man står upp bra mot topplagen. Dessutom har man en dags extra vila, kommer kunna ställa upp med så gott som ordinarie elva och möter ett Liverpool som dels har Napolimatchen i tankarna och dessutom har flertalet spelare som sett slitna ut på slutet.

Jag tycker det hänger en liten skrällvarning i luften här men väljer det säkra alternativet och spelar Bournemouth +1,25.  Skulle Liverpool ta ledningen lär man snarare slå av på takten än att gasa för tvåan och det ger således halv vinst för oss. Jag tycker dessutom krysset på förhand känns som ett väldigt tänkbart utfall.

Bournemouth +1,25 hos Mansionbet.com tar jag med medel.