Svängig match på Anfield? (1.72)
11 december, 2018
Minst sagt stökig vecka för Italiens CL-drömmar. – Av Marcus Birro
13 december, 2018

Inget att slå vakt om i Amsterdam. ( 1,74) – M

(Publicerad tisdag)

Ajax vs Bayern München kl 21.00 Onsdag. SPEL Över 2,75 mål till 1,74.

Över 2,75 mål till 1,74 i matchen Ajax vs Bayern München som spelas onsdag. 

Både Ajax och Bayern är redan klara för avancemang men spelar om förstaplatsen i gruppen där Ajax behöver seger. Ingen målskillnad eller poäng att slå vakt om med andra ord. Ajax har gått ruskigt bra i CL under hösten och sett till resultatraden och folk som har koll på den holländska ligan gör man sin bästa höst på bra många år även hemma i ligaspelet. Bayern Munchen som i sin tur kommit igång på slutet efter en i deras mått mätt krisartad höst. 17 mål har man gjort på senaste 5 matcherna så formen får ju anses vara minst sagt på gång.

Ajax? Jo, dem har gjort 20 (!) mål på deras 5 senaste matcher. 

Höstens möte slutade i ”bara” 1-1 men vi som såg matchen kan vittna om att det inte direkt var ont om målchanser. Snarare ett smärre mirakel att det inte blev fler mål. 16-15 i målchanser lyder statistiken från den matchen och när nu lagen växlat upp ytterligare sedan dess, framför allt Bayern, ja då känns det som vi får se en chanskavalkad här. Formstarka spelare och hyfsade skadelägen (Robben frågetecken till start). Oavsetts Robbens medverkan, fullgoda ersättare finns så det räcker och blir över.

Övern i Amsterdam; TAGET.