Minst sagt stökig vecka för Italiens CL-drömmar. – Av Marcus Birro
13 december, 2018
Statistiken talar tydligt klarspråk inför City vs Everton. (1,65) – Monsiuer
14 december, 2018

Skidskytte – 10km Sprint Hochfilzen

Mina damer och herrar, äntligen är skidskyttet igång och vi har faktiskt lite former att gå på. Man kan väl säga att Johannes Böe är i läskigt bra form, medans fjolårets stora stjärna Martin Fourcade har sett minst sagt svag ut och hänger inte med i spåret än. Tror Fourcade kommer resa sig men vi väntar lite till innan vi nyper spel på fransmannen.

H2H Windisch vs Nelin, Windisch @2,00 hos BET365 spelstopp: 14:15 idag

Det är fortfarande tidigt på säsongen och med ett VM på hemmaplan i siktet kommer nog Jesper Nelin att formtoppa till dess. Det är nog hela det svenska lagets plan i alla fall, om det sedan blir så återstår att se. Nelin landade in på en 41:a plats i Pokljuka förra veckan under sprinten. Tror dessvärre att vi inte heller idag ser Nelin i toppen.

Windisch har inte heller börjat strålande med exempelvis en 35:e plats i Pokljuka, men han sitter också inne med ett brons från OS förra året i samma distans. Tycker att det högsta nivån mellan dessa är enorm. det enda som talar för Nelin är om Windisch skjuter bort sig, men tror Nelin skjuter bort sig själv från Jaktstarten i vilket fall.

Lyckat till vid rygg