Statistiken talar tydligt klarspråk inför City vs Everton. (1,65) – Monsiuer
14 december, 2018
Overkligt höga odds inför söndagens stormöte i PL!
15 december, 2018

Formen tillbaka hos Wolves mot ett svängigt Bournemouth. (1,90) – M

Premier League Lördag kl 16.00

Wolverhampton vs Bournemouth. SPEL Över 2,5 mål till 1,90  

Wolverhampton som var lite av höstens lag i början på första månaderna på säsongen har efter en kämpig november månad hittat tillbaka till vinnarspåret med två raka segrar mot Chelsea och Newcastle.

Bournemouth har även dem gjort en mycket fin säsong med deras mått mätt även om resultatraden sista veckorna genererat i väldigt lite poäng, förvisso mot svårast tänkbart motstånd (City, Liverpool, Arsenal & United).

Wolverhampton besitter som bekant en mycket fin offensiv både individuellt och kollektivt. En skicklig tränare som premierar ett spelförande possession och spel efter backen. I samtliga av deras tre senaste matcher har mållinan gått över 2,5 mål.

Att Bournemouth är ett lag som spelar målglada matcher är inte direkt någon hemlighet. 16 av 18 (!) spelade matcher denna hösten har gått över 2,5 mål. Väldigt talande statistik.

Ett Wolverhampton som hittat tillbaka på vinnarspåret igen och kan bygga vidare på ett momentum här mot ett Bournemouth som av rapporterna att döma återfår viktige anfalleren Callum Wilson i startelvan känns som en matchup som utan tvivel talar för en chansrik tillställning. I Wolverhampton saknas inga offensiva pjäser och truppläget generellt ser väldigt bra ut. Endast mittback Castro som alltjämt dras med skada.

ÖVER 2,5 mål till 1,90. Finner värde i det ner till 1,80.