Overkligt höga odds inför söndagens stormöte i PL!
15 december, 2018
Summering av spelmässiga tennisåret 18 och 2019 års långtidsinvesteringar – Monsieur
19 december, 2018

Offensiv balans i mötet när Atalanta gästas av Lazio. – M (1,90)

Serie A Måndag kl 21.00

Atalanta vs Lazio. SPEL Över 2,75 mål till 1,90

Atalantas senaste sju matcher har samtliga slutat över 2,5 mål och det är ingen slump och man har ett totalsnitt över säsongen på 3,27 mål per match. Atalanta är med tränare Gasperini vid rodret ett av ligans mest offensiva lag och man spelar en väldigt kvick och kreativ fotboll. Efter en knackig inledning av hösten har man nu verkligen hittat formen och man får nu även tillbaka viktige anfalleren Ilicic i truppen.

Lazio har haft väldigt svårt att vinna på slutet men mål gör man i stort sett i varje match. Man knackar fortfarande på top4-platserna i tabellen och det är bara en tidsfråga innan man börjar rada upp segrar igen. Lazio är ett av de lagen i Europa som fått ut närmast max av sin trupps potential och för det står tränare Simone Inzagih som ytterst ansvarig men inte minst tack vare Ciro Immobile och Sergei Milinkovic Savic. 

Senast lagen spelade hemma hos Atalanta slutade det med 3-3. Året dessförinnan då? Jo, 4-3.  13 mål på dem två senaste matcherna man spelat på den här arenan med andra ord och det är i mångt och mycket liknande trupper och samma tränare då som nu.

Det finns alla förutsättningar för en målrik match ikväll. Jag tycker 1,90 på över 2,75 mål är klart spelbart.

***