Mourinho är ”människa först, sparkad manager sedan.” – Av Marcus Birro
19 december, 2018
Jones – The Mauler
28 december, 2018

Hård match att vänta? 2.10

Arsenal tar emot Burnley i den tidiga matchen i Premier League.

Arsenal som precis åkt ut i cupen mot Spurs och som förlorade sin senaste match mot Southampton. Kommer dom lyfta sig? Ja förmodligen. Innan dessa två förluster hade Arsenal en väldigt fin förlustfrisvit. Spelet har sett bra ut och vissa av spelarna har varit världsklass så som Torreira och Aubamenyang. Så nog ska dom klara Burnley också.

Burnley har tagit 4 poäng senaste 9 matcherna men har haft ett väldigt tufft spelschema.

Vi kan nog förvänta oss att Arsenal äger bollen mestadels av matchen.

Nog om det. Dagens domare är Kevin Friend, den så opålitlige Friend. När en match ligger och väger lite så märks det tydligt på domaren hur han tappar balansen och denna Friend har en tendens att vräka ur sig kort när ett lag pushar på och det andra försvarar.

Jag tror tror att Burnley får det tufft och kommer dra på sig en hel del frisparkar.

Jag spelar ö3,5 kort till 2.10 på bet365