Briljant start på säsongen 2019. (1,55 & 1,77) – Monsieur
4 januari, 2019
Onsdagsnattens spelvärden och snabb titt på Vinnaroddsen till Australien Open. – M
8 januari, 2019

Flertalet värden i ATP Auckland och ATP Sydney. – M

Med dryga en vecka kvar till årets första Grand Slam-turnering, Australian Open, vilar dem flesta spelarna upp sig denna vecka istället för att spela den här så kallade Looser-veckan. Detta till trots är det en osedvanlig intressant spelvecka som är framför oss här. Återkommer imorgon om värden som ska gå att hitta på Vinnaroddsen men innan dess har det bjudits på en hel del matchodds som jag tycker defintivt känns flertalet punkter för högt satta. 

ATP Auckland Måndag morgon:

Cameron Norrie vs Benoit Paire. SPEL Norrie till 1,90

Paire tillhör tourens mest begåvade men också allra mest oseriösa spelare. Han är i nivå med Kyrgios i dåligt fokus och inledde säsongen med att kasta bort sig matchen mot Gilles Simon i Doha.

Norrie inledde säsongen med att spela Hopman Cup där han på ett grymt imponerande sätt slog Tiafoe och Tsitsipas i raka set. Jag är helt övertygad om att Norrie kommer klättra rejält på rankingen i år. Han är ganska så komplett i sitt tenniskunnande och lär både tråka och bolla ut Paire över tre set.

Paire må ha aningen högre högstanivå men den når han max 1/10 matcher. Övriga 9 ser det mest som oftast bara snudd på patetiskt ut. Norrie är alldeles för stabil och dessutom i väldigt gott slag. Norrie att vinna till 1,90 är givet spel.

***

Kolschreiber vs Klahn. SPEL Kolschreiber till 1,65

Kolschreiber är den bättre spelaren på ett underlag som passar honom bättre. Brukar spela bra i Auckland dessutom. Minst 10 punkter för högt i en matchup som ska passa tysken bra.

***

Jan-Lennard Struff vs Laslo Djere. SPEL Struff till 1,65 

Sagt det förr och säger det igen. Jan-Lennards namn är betydligt härligare än tennisspelaren han försöker sig på att vara. Men detta till trots är detta odds ordenligt felsatt. En grusspelare som Djere mot en hardcourtspecialist i Struff. Detta ska bara sluta på ett sätt. Det skiljer väldigt mycket i spelstyrka dessa två emellan. Klart klart värde på Struff till 1,65.

***
***
***
***

ATP Sydney måndag morgon.

Francis Tiafoe vs John Millman. SPEL Tiafoe 2,45

Millman formstark och hemmaplan. Det talar för honom. Tiafoe den bättre spelaren, det talar för Tiafoe. Kort och gott, 2,45 är alldeles för högt prissatt på amerikanen här. Tiafoe till 2,45 plockar vi defintivt på oss.

**

Mathew Ebden vs Nicolas Jarry. SPEL Ebden till 2,05. 

Ebden på hemmaplan där han ofta spelar bra på den här nivån och inledde säsongen med flertalet fina insatser i Hopman Cup mot bäst tänkbara motstånd. Två stabila servare men där Ebden trivs väldigt mycket bättre på hardcourt än sin motståndare här. I min värld utan tvekan en felsatt favorit här. 2,05 på Ebden är fint odds. 

**

Sam Querrey vs Malek Jaziri. SPEL Querrey till 1,49

Querrey gör sin första match för året här så hans säsong hittills går såklart inte att bedöma. Jaziri fick i Indien häromdagen spö av Darcis och det, ja det är inte något som skrämmer direkt. Kvalitetsskillnad så det dånar om det här. 1,49 ska stå i 1,35. Querrey som ger 1,49 i den här matchupen tar jag i sömnen.

***