Natten till torsdagen. (2,40 & 2,05 & 1,83) – M
9 januari, 2019
Statistik och matchbild talar tydligt språk. (1,75) – M
11 januari, 2019

Semifinaler natten mot fredag. (1,54 & 1,76) – M

Tillbaka på vinnarspåret igen under natten och resultatet för året fortsätter visa tjusiga gröna siffror. Turneringarna i Auckland och Sydney ska avgöras närmsta två dagarna innan det ordentliga vevar igång på måndag, Australien Open. Lottningen kom idag och längre utläggning kommer givetvis men jag hoppas innerligt folk förstår hur fint värde det är på Anderson till runt 40 och även efter dagens lottning Federer till över 6,5. Båda dem fick DRÖMLOTTNINGAR. Var man hjärnbränd nog att inte lyssna på denna rekommendation av mig tidigare i veckan är det på tiden att göra det nu innan även marknaden förstår att dessa odds är för högt satta.

ATP Sydney 05.30 fredag

Diego Schwartzman vs Andreas Seppi. SPEL Schwartzman 1,54 

Seppi känns mer som han halkat vidare lite på bananskal medan Schwartzman stundtals var lysande i nattens match. Jag tror Seppi kommer bli totalt uppkäkad här. Schwartzman borde stå i 1,40 som mest. Matchupen talar till vår dvärgs favör här dessutom.

****
****

ATP Auckland 04.30 fredag

Cameron Norrie vs Jan-Lennard Struff. SPEL Norrie 1,76

Norrie börjar bli lite av en favorit. Skön spelstil och en jävel på att lyfta sig i viktiga poäng. Denna rad skrev jag igår som delmotivering gällande hans fina 2,05 odds mot Fritz imorse. Norrie har spelat 5 matcher hittills denna säsong. Motsåndare : Federer, Tsitsipas, Tiafoe, Paire, Sousa. Han har fyra vinster av dessa fem matcher, och det i raka setvinster. Ruskigt imponerande siffror. Enda förlusten kom mot Federer och, låt oss milt säga att det kanske inte är något man behöver skämmas över efter Federers uppvisade form i Hopman Cup.”  

Nu kan vi addera ytterligare en vinst i raka set på den redan briljanta resultatraden.

Struff spelade en lång och otroligt tight match mot Carreno Busta och har fått mindre vila och såg redan i slutet av den matchen ganska sliten ut. Norrie har ingen spelstil det blir korta bolldueller mot. Form, spelstil, energinivå och numera grundkvalité. Det mesta talar väldigt väl för att Norrie även här fortsätter att spinna vidare på den sagolikt fina säsongsstart han fått.

Jag skulle tagit Norrie hela vägen ner till 1,70. Kanske ännu lägre än så. Detta ska han vinna.

**

I skrivande stund har inte oddsen på Simon vs Di Minaur släppts ännu. Ifall Di Minaur ger över 1.50 tar jag tung insats på Di Minaur. 

 

Simon vann med minsta möjliga marginal mot Millman nyss efter 3 timmars match.  Mindre än 20 timmars återhämtning tills matchen mot Di Minaur, den värsta tänkbara spelstilen att ställas emot om man är lite sliten. 

Klar fördel Di Minaur på alla delar.

.