Vinstformen håller i sig. Australian Open lördag natt och morgon. – (1,76 & 2,06 & 2,30) – M
18 januari, 2019
Åttondelsfinaler Australien Open Söndag & Måndag ( 1,95 . 2,05 . 1,95 . 1,95 )
19 januari, 2019

Skadedrabbat Spurs ska ändå vara numret för stort. (1,78) – M

Premier League Söndag kl 17.00

Fulham vs Tottenham. SPEL Tottenham rak seger till 1,78

Vi börjar med de negativa faktorerna som talar EMOT spelet. Viktiga Harry Kane, Son och Sissoko missar den här matchen. Jobbiga avbräck men Tottenham har gång på gång visat att man har ett så otroligt väletablerat grundspel att man lyckas hantera de avbräck som dyker upp under säsongen.

Tottenham kommer från en jobbig förlust förra helgen hemma mot Man United där man mirakulöst nog misslyckades med uppgiften att göra mål trots osannolikt mycket målchanser. David De Gea gjorde en av de bästa målvaktsinsatser som gjorts i Premier League på många år. Med andra ord var det inte ett dugg fel på prestationen från Tottenhams sida utan snarare effektiviteten.

Nu åker Tottenham till Craven Cottage för att möta ett Fulham i totalt fritt fall. Jag förutspådde att tränarbytet med Ranieri in skulle stabilisera laget men så har det hittills inte alls blivit. Tre raka förluster har man inför det här mötet, man ligger näst sist i ligan och enligt rapporterar har man drabbats av interna konflikter i spelartruppen. Långt ifrån harmoni alltså.

Jag anser att Tottenham, trots sina avbräck, ska vara flertalet nivåer bättre än sin motståndare här. Man har som sagt ett väldigt tydligt och välfungerande grundspel och truppen är tillräckligt bred för att fylla ur de tomrum som skapats i startelvan.

Höstmötet slutade i komfortabel seger för Tottenham.

Tottenham att vinna till 1,78 är för högt för att avstå.